El coaching permet gestionar qualsevol aspecte de la nostra vida professional o personal. En les sessions individuals es estableix un vincle entre el coach i el client perquè el client obtingui el resultat que necessiti i més ràpidament del que podria realitzar amb els seus propis mitjans.

En les sessions treballem amb les eines que ens ofereix el coaching i la PNL i es potencia els recursos individuals per dirigir-los cap a les fites que provoquen les millores del client.

Els objectius o metes a treballar poden ser a nivell:

  • Personal: Busqueda de treball, millora de la relació amb la parella, definir el projecte de vida, aconseguir un somni / un repte, trobar el sentit i la alegria, gestionar emocions i bloquejos, vencer pors, prendre decisions, recolzar en moments de canvis importants en la vida …
  • Professional (executiu, directiu): ser millor líder d’equip, desenvolupar un nou projecte o idea de negoci, millorar compte de resultats a l’empresa, millorar el clima laboral, aprendre a gestionar l’estrès, gestió del temps, re-dirigir-se professionalment, adquirir noves competències, etc

El nombre de sessions varia en funció dels resultats i objectius que es volen aconseguir. L’estimació es realitza en la primera sessió i es pot realitzar de forma presencial (físicament) o en línia (per Skype, Zoom …).